Filosofi

Hos LE GOURMET betragter vi råvarer som byggeklodser. Elementer, der kan bearbejdes og sættes sammen på utallige måder for at skabe overraskende oplevelser for alle sanser.

Leg, kreativitet og kvalitet er vores dna. Hver dag forsøger vi at skubbe lidt til de grænser, som det nordiske/franske køkken normalt arbejder indenfor. Vores mål er at skabe uforglemmelige oplevelser, hvor smag, kvalitet, atmosfære og det kreative tvist bare siger ”klik”.

1 / 0

Lad os byde på en middag, der leger med dine sanser og udfordrer dine forventninger til, hvordan mad kan opleves

Hver gang en gæst træder ind i vores restaurant, får vi lyst til at give ham eller hende en uventet oplevelse.

Ja, maden skal smage uovertruffent godt, og ja, betjeningen skal være personlig og professionel. Men så er der dét ekstra, som vi altid stræber efter – den kreative leg, der bryder forventningerne, og som gør, at netop dette restaurantbesøg bliver husket.

Overrask din forretningsforbindelse med en madoplevelse ud over det sædvanlige. Hos os kan I forsegle den gode aftale, mens I nyder kokkenes kreative leg med maden i vores inspirerende og afslappende omgivelser.

Tænk sig – vi får løn for at lave det, vi elsker mest

Selvom I skal holde hovedet koldt, kan drikkevarerne sagtens være spændende. Prøv vores velsmagende saftmenu, der er fint afstemt til jeres mad.

 

Tag din partner eller hele familien med i LE GOURMET og prøv noget anderledes. Vi garanterer jer en oplevelse, I vil snakke om i lang tid bagefter.

Menukortet har noget til alle smagsløg, også de helt smås. Men uanset hvad I bestiller, kan I være sikre på, at enhver tallerken har fået vores kreative touch.